Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Вийшов червневий, тематичний  випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 06.07.2020 13:12
Кількість переглядів: 276

Вийшов червневий, тематичний  випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Шановні друзі, колеги, партнери!

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує видання щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

В червневому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства. Червень виявився багатим т на державні та професійні свято, тому у черговому випуску вітання від Голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова напередодні дня Конституції України.

23 червня в Україні відзначається день державної служби про етапи становлення державної служби в Україні розповідає заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях Артем Тімощук

1 липня відзначається 5 річниця створення місцевих центру. Про напрацювання місцевих центрів, досвід роботи молодих юристів, відео-консультації фахівців системи БПД та найбільш яскраві онлайн-заходи протягом червня до Вашої уваги на шпальтах газети.

Серед постійних рубрик видання: новели законодавства, громадські радники інформують, сторінка та регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини, адвокат консультує.

Також можна ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися  тут

 

Приємного читання!

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua