Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

До Вашої уваги  вересневий впуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 01.10.2020 11:03
Кількість переглядів: 196

 

1 вересня бюро правової допомоги святкували свою 4 річницю з моменту створення. Як діяли ці державні інституції, які досягнення, напрями роботи та  новації читайте у  відповідній статті, присвяченій річниці створення бюро правової допомоги.

У черговому номері видання знайомтеся з найбільш актуальними та цікавими подіями з життя системи БПД області та роз’ясненнями норм чинного законодавства.

Напередодні місцевих виборів продовжуємо знайомити читачів з  актуальними  питаннями виборчого законодавства. У свіжому номері дізнавайтеся про участь старост у виборчому процесі та відповідальність за порушення виборчого законодавства.

Про соціальний захист як пріоритет органів місцевого самоврядування читайте у статті від наших партнерів – очільниці Департаменту соціального захисту Полтавської обласної державної адміністрації  Людмили Корнієнко.

 Подовжуємо знайомити читачів з позитивним досвідом розвитку територіальних громад Полтавщини. У вересневому номері читайте інтерв’ю з головою Опішнянської ОТГ Миколою Різником.

У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із керівником Решетилівського бюро правової допомоги Олегом Шкурупієм.

Про правопросвітницьку акції «Правосвідоме літо», яка знайомила учнівську молодь з актуальними правовими питаннями, особливостями безпеки в літній період, цікавими установами,  де діти можуть провести цікаво та змістовно дозвілля.  Про найцікавіших спікерів та теми акції читайте  черговій публікації видання.

 Як юристи системи БПД захищали права клієнтів читайте у рубриці «Приклади успішного захисту».

 Як повернути судовий збір дізнайтеся із консультацій фахівців системи БПД області.

 Серед постійних рубрик видання: сторінка  регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини та адвокат консультує.

Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

До Вашої уваги також відеоконсультації фахівців системи БПД та найбільш яскраві онлайн-заходи протягом вересня.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут

Приємного читання!

Посилання для завантаження

 

https://www.legalaid.gov.ua/novyny/shhomisyachna-yurydychno-prosvitnytska-gazeta-pravovyj-visnyk/


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua