Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

тренінг «Підвищення якості дошкільної освіти в Україні» за підтримки Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та ЮНІСЕФ (дитячого фонду ООН в Україні).

Дата: 28.02.2020 16:01
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

25 лютого 2020 року методистом відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Новознам’янської сільської ради Ступак Валентиною Анатоліївною на базі дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №18 Кременчуцької міської ради Полтавської області (м. Кременчук) був проведений тренінг «Підвищення якості дошкільної освіти в Україні» за підтримки Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та ЮНІСЕФ (дитячого фонду ООН в Україні).

На тренінг були запрошені керівники закладів дошкільної освіти, вихователі-методисти, педагоги та батьки Новознам’янської об’єднаної територіальної громади та м. Кременчука.

Завданнями заходу було: сформувати навички ефективної взаємодії; розвинути комунікативні вміння за допомогою ігрових методів навчання; підсилити професійну мотивацію; вдосконалити педагогічну майстерність; навчитися створювати умови для розвитку якісної дошкільної освіти в Україні.

Окрім міні-лекції, були проведені практичні заняття, зокрема презентації, дидактичні вправи, вправи на вміння взаємодіяти, на визначення професійних якостей, визначення ключової характеристики компетентного педагога; обговорювали та визначали чинники «доступності», якості дошкільної освіти, учасники тренінгу навчилися застосовувати Європейську рамку якості, як інструмент підвищення якості дошкільної освіти.

За результатами тренінгу учасники отримали сертифікати.



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua