Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Про отримання допомоги по частковому безробіттю

Дата: 01.07.2020 11:52
Кількість переглядів: 231

До Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину подали документи 1637 роботодавців, з них 1300 фізичні особи-підприємці.

Станом на сьогодні, 30 червня, допомога по частковому безробіттю на період карантину профінансована у розмірі 2 904,3 тис. грн, з них перераховано роботодавцям 1 939,7 тис. грн, найближчим часом отримають – 954,6 тис. грн.

Кожного дня фахівці Кременчуцького МРЦЗ опрацьовують пакети документів від роботодавців, аби допомогти підприємцям пережити карантин, зберегти бізнес і робочі місця. У разі, якщо у документах допущені незначні помилки, спеціалісти відправляють їх на доопрацювання.

Увага! Відмови отримують ті роботодавці, які не сплачували  єдиний соціальний внесок впродовж 6 місяців до призупинення діяльності на час карантину, закрили підприємницьку діяльність, тощо.

Звернутися із заявою про надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину можна впродовж 90 днів з дня зупинки або скорочення діяльності. Фізичні особи-підприємців, які не відновили діяльність у червні мають можливість подати відомості за цей період.

Що стосується виплат безробітним, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, то станом на 30 червня (ІІ декада з 11 червня по 20 червня), кошти замовлені і безробітні отримають їх протягом тижня.

Більше інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями:

Web-портал: https://pol.dcz.gov.ua/, https://pracyakremen.com.ua/   

Facebook: https://www.facebook.com/KremenMRCZ/


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua