Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Полтавців запрошують взяти участь у двох Всеукраїнських конкурсах до Міжнародного дня волонтера

Дата: 15.10.2020 17:39
Кількість переглядів: 242

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом із Українською молодіжною правничою асамблеєю, БФ «Об’єднання світових культур» та Департаментом молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) проводять Всеукраїнський конкурс «Волонтерство: від усвідомлення до дії» та Всеукраїнський конкурс есе «Українське волонтерство – унікальне явище сьогодення».

Ініціативи відбуваються за підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини, Уповноваженого Президента України з питань волонтерської діяльності, Міністерства соціальної політики України, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства оборони України, ДП «Центр захисту інформаційного простору України», Координаційної ради молодих юристів України, Асоціації благодійників України та ін.

 

Всеукраїнський конкурс есе «Українське волонтерство – унікальне явище сьогодення» проводять до Міжнародного дня волонтера та Дня благодійництва. Учасником Конкурсу може стати кожен мешканець України.

На Конкурс подаються індивідуально підготовлені есе.

Обсяг есе повинен становити від 2 до 4 сторінок, формат сторінки А4 (297x210 мм), орієнтація – книжкова; поля: верх, низ та праве – 20 мм, ліве – 25 мм; шрифт – Times New Roman, кегель – 14, міжрядковий інтервал – 1,5, стиль – Normal; перший рядок – (шрифт напівжирний курсив, вирівняний по правій стороні) прізвище, ім’я та по батькові автора; другий рядок – (шрифт курсив, вирівняний по правій стороні) місце роботи, місце навчання або назва інституту громадянського суспільства (подвійний абзац); наступний абзац – (шрифт напівжирний всі прописні, вирівняний по центру) назва есе; далі йде текст есе, що вирівняний по ширині з відступом зліва 1,5 см.

Приблизна тематика есе (Організатори вітають висвітлення будь-яких інших тем, що пов’язані з загальною тематикою Конкурсу):

  • Волонтерство-2020;
  • Волонтерство, як феномен;
  • Як це бути волонтером?
  • Студентська молодь, як частина волонтерського руху;
  • Волонтерство, як соціальний обов’язок відповідального суспільства;
  • Молодь та волонтерство;
  • Стереотипи про волонтерство.

Електрона версія есе повинна мати назву «прізвище та ім’я» (наприклад, Sohnykov_Anton).

Есе разом із заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові учасника, контактного телефону, електронної адреси, домашньої адреси, назви есе) подаються до 15 листопада 2020 року на офіційну електрону адресу організаційного комітету uccplec@gmail.com (обов’язково у темі повідомлення необхідно вказати «Конкурс есе»).

Кожен учасник може подати не більше 1 конкурсної роботи.

Для оцінювання есе встановлюються наступні критерії: актуальність, відповідність назви есе її суті, оригінальність форми викладення матеріалу.

З Положенням про Конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1lrxUBWtxlqTeOTyoD-1y7v9UrfmsRyWa/view?usp=sharing.

Голова Оргкомітету – Сошников Антон Олександрович, uccplec@gmail.com, 0955031091.

 

 

Всеукраїнський конкурс проєктних ініціатив «Волонтерство: від усвідомлення до дії» проводять до Міжнародного дня волонтера.

Конкурсом передбачені такі номінації:

«Учнівські ініціативи» – волонтерські проєкти або акції учнів закладів освіти або позашкільних закладів, що вже реалізовані або реалізація яких ще триває у 2020 році;

«Студентські ініціативи» – волонтерські проєкти або акції здобувачів вищої освіти, які вже реалізовані або реалізація яких ще триває у 2020 році;

«Молодіжні ініціативи» – волонтерські проєкти або акції молоді, яка не навчається у закладах середньої або вищої освіти, що вже реалізовані або реалізація яких ще триває у 2020 році;

«Волонтерські ініціативи в зоні проведення АТО/ООС» – волонтерські проєкти або акції, що здійснюються в зоні проведення АГО/ООС, які реалізовані або реалізація яких ще триває у 2020 році;

«Волонтерські ініціативи у боротьбі з COVID-19» волонтерські проєкти або акції, що направлені на запобігання поширенню та подолання негативних наслідків COVID-19, що вже реалізовані або реалізація яких ще триває у 2020 році;

«Екологічні волонтерські ініціативи» – волонтерські проєкти або акції, що пов’язані з екологічною тематикою, що вже реалізовані або реалізація яких ще триває у 2020 році;

«Гуманітарні ініціативи» – волонтерські проєкти або акції будь-якої спрямованості, не охоплені іншими номінаціями, що вже реалізовані або реалізація яких ще триває у 2020 році.

Учасником Конкурсу може стати кожен громадянин України, ініціативна група, приватна компанія, благодійна організація або громадська організація.

Для участі у Конкурсі необхідно заповнити онлайн-форму (https://docs.google.com/forms/d/1tTTKL_SLg1x1spqVEJ0e04eXyjNXiKcQIp-gUUPjr74/viewform?edit_requested=true) дo 15 листопада 2020 року.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами І-ІІІ ступенів та цінними подарунками.

Для оцінювання проєктної ініціативи встановлюються наступні критерії: актуальність, охоплення, інноваційність підходів, вагомість результатів.

З Положенням про Конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1f0xpPnMUXu_WPJ__1oXWzHYfQTxoYEZv/view.

Голова Оргкомітету – Сошников Антон Олександрович, uccplec@gmail.com, 0955031091.

 

За матеріалами, наданими Українським координаційним

центром із підвищення правової освіти населення


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua