Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Не спалюйте листя – це може викликати захворювання на рак!

Не спалюйте листя – це може викликати захворювання на рак!

Традиційно восени люди згрібають опале листя та спалюють його, не задумуючись над тим, якої шкоди це завдає здоров’ю та довкіллю. Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації разом з Міністерством енергетики та захисту довкілля України закликає громадян не палити листя, адже це призводить до забруднення повітря, води та ґрунту. Лікарі ж попереджають про ризики для здоров’я, адже при спалюванні виділяється бензопірен, що може викликати у людини рак. З димом у повітря виходять діоксини – одні з найбільш отруйних для людини речовин. Тліюче листя виділяє чадний газ, який блокує постачання кисню до тканин організму. Приміром, одна тонна тліючого листя прирівнюється до тридцяти кілограмів чадного газу. Це дуже отруйний газ, оскільки надзвичайно легко зв’язується гемоглобіном крові, блокуючи доставку кисню до тканин організму. Серце починає працювати з вищим навантаженням, а це – посилює шанс на загострення захворювань серця.

09:00 15.11.2019

Увага! Відкриття оновленого ЦНАПу!

Увага! Відкриття оновленого ЦНАПу!

  Шановні жителі громади! Запрошуємо Вас на відкриття оновленого, просторого, обладнаного за сучасними вимогами Центру надання адміністративних послуг, яке відбудеться 14 листопада 2019 року об 11.00 за адресою вул. Великий Шлях, б. 144 в с. Нова Знам'янка.

15:03 07.11.2019

Для землевласників та землекористувачів!

Для землевласників та землекористувачів!

З метою виконання підпункту 2 пункту 1 Указу Президента України від 22.07.2019 №542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству» доводимо до вашого відома, що відповідно до частини другої Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр» земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року, вважаються сформованими незалежно від присвоєння їм кадастрового номера.

18:16 06.11.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua