Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Рішення  20 сесії 7 скликання від 28.09.2017 "Про  затвердження  переліку проектів видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного   бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад"

Рішення 20 сесії 7 скликання від 28.09.2017 "Про затвердження переліку проектів видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад"

  На засіданні  20 сесії  7 скликання від  28.09.2017 року депутатами сільської ради було прийняте  одноголосне  рішення  "Про затвердження переліку проектів видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного   бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад". додаток 1,  додаток 2

16:00 02.10.2017

Привітання  сільського  голови  з Днем знань

Привітання сільського голови з Днем знань

       Перший вересневий день традиційно розпочинається святом знань, яке приходить в кожну родину. В освітянських закладах стартує новий навчальний рік. Школа радо зустрічає своїх учнів, які відпочили, подорослішали, загартувалися фізично і духовно.Особливим є цей день для першокласників, які вперше переступають шкільний поріг, і для майбутніх випускників, котрі невдовзі обиратимуть свій шлях у житті. Я бажаю першокласникам вдалого старту, не зупиняйтеся на півдорозі, впевнено підкоряйте вершини наук, шануйте педагогів – вірних порадників і наставників.       Сьогодні безмежна вдячність освітянам за їх наполегливість і сумлінність у вихованні справжніх патріотів України. Адже любов до Батьківщини починається зі шкільного порога, з пізнання рідного краю, свого коріння, з мудрого слова вчителя. Переконана, спільними зусиллями ми виведемо освіту на європейський рівень, гарантуємо успішне майбутнє нашої держави. Прийміть щирі вітання з Днем знань! Зичу миру й злагоди вашим родинам, міцного здоров'я, добробуту, а також успіхів у навчанні! Сільський голова Кобка Ірина Михайлівна.

13:37 01.09.2017

Привітання з Днем незалежності України

Привітання з Днем незалежності України

24 серпня Україна святкує День Незалежності. Наша вітчизна, ця свята земля, рясно полита кров’ю українських патріотів, які віддали життя за краще майбутнє для майбутніх поколінь, відзначає свій День народження.  

18:35 23.08.2017

27 червня 2017 року відбулася районна спартакіада  серед сільських рад  «Краще спортивне село – 2017»,

27 червня 2017 року відбулася районна спартакіада серед сільських рад «Краще спортивне село – 2017»,

      У  вівторок 27 червня 2017 року відбулася районна спартакіада  серед сільських рад  «Краще спортивне село – 2017», присвячена дню Конституції України, Дню молоді та з метою:

14:03 29.06.2017


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua