Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Двомісячник благоустрою!

Дата: 04.04.2017 12:49
Кількість переглядів: 470

Сільський голова І.М.Кобка  підписала  рішення викономкому про проведення на території Новознам"янської сільської ради весняного двомісячника  озелення, чистоти і  благоустрою та поліпшення санітарного стану сіл. Двомісячник триватиме до  20 травня 2017 року. Також, відповідно до  рішення, 08 квітня на території сільської ради оголошено акцію із благоустрою  " За чисте довкілля".

 До участі в запланованих заходах запрошуємо долучитись  всіх жителів громади. Хотілося б, аби ця доброчинна природоохоронна акція згуртувала якнайширше коло односельчан. Адже чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці,  села.

  Під час двомісячника заплановано ряд заходів для підвищення рівня екологічної культури населення, санітарного очищення сіл після зимового періоду.   Крім того, заплановано впорядкувати пам’ятники.

  Пройде небагато часу і ми будемо святкувати  День пам"яті та примирення.  Тож давайте зустрінемо це свято охайними вулицями, як дбайливий господар своєї родини, зорганізуємо громаду, щоб привести до ладу не лише кожну оселю, а і всю територію ради. Кожен житель громади, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, стверджуючи любов до отчого краю конкретними справами, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру весну і святкувати День  пам"яті та примирення.

     Всім підприємствам, установам, магазинам та іншим суб’єктам господарювання необхідно до 16.04.2017 року прибрати прилеглу до своїх об’єктів територію та вивезти сміття.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua