Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

УВАГА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ ЗІ СПЛАТОЮ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ!

Дата: 21.07.2019 13:24
Кількість переглядів: 864

Фото без опису

   З 1 липня  2019 року працівники   виконавчого комітету Новознам’янської сільської ради  розпочали роботу по видачі землевласникам та землекористувачам податкових повідомлень-рішень (квитанція).                       

     У зв’язку з цим нагадуємо, що відповідно до норм Податкового кодексу України громадяни сплачують плату за землю  протягом 60 днів з дня отримання податкового повідомлення – рішення   (квинтанція).

  У випадку несвоєчасної сплати земельного податку, нараховується фінансова санкція та пеня:

- при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу;

- при затримці понад 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу.       

 До того ж ст.141 Земельного кодексу України передбачено, що у разі систематичної несплати земельного податку, земельна ділянка може бути вилучена без згоди землекористувача.

 Квинтанцію для сплати земельного податку можна отримати в Новознам"янській сільській раді  (каб.16 на 2-му поверсі) або в Кременчуцькій ОДПІ за адресою :  м. Кременчук , вул. Троїцька,76.

  Шановні громадяни, для уникнення конфліктних ситуацій, просимо своєчасно сплачувати нараховані суми земельного податку!

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua