Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Серпнева конференція освітян Новознам’янської  ОТГ

Дата: 02.09.2019 15:53
Кількість переглядів: 331

«Освіта Новознам’янської ОТГ на шляху впровадження Нової української школи: шлях до відкриття нових можливостей»

Саме цій  темі була присвячена серпнева конференції освітян Новознам’янської  ОТГ, що відбулась 30.08.219 року.

У святковій та врочистій атмосфері із вітальним словом виступила голова громади – Ірина Кобка Побажала наснаги та терпіння освітянам у роботі, подякувала за досягнення.

Після урочистої частини було висвітлено ряд питань доповідачами, що стосуються впровадження нового освітнього простору:

Дон Вірою Яківною,  начальником ВОСМС ВК Новознам’янської сільської ради: 

«Освіта Новознам’янської ОТГ на шляху впровадження Нової української школи: шлях до відкриття нових можливостей»

Ситюк Юлією Вікторівною заступником директора з навчальної роботи Новознам’янського НВК представлено відеопрезентацію «Впровадження нового освітнього простору в Новознам’янському НВК»

Свириденко Анна Олександрівна вчитель Новознам’янського НВК продемонструвала  проєкт «Безпечне освітнє середовище Новознам’янського НВК»

Харків Наталія Василівна, учитель початкових класів Майбородівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів розповіла з власного досвіду про впевнений поступ освітньої реформи Нової української школи в Майбородівській ЗОШ.

Волочай Світлана Миколаївна, заступник директора Вільнотерешківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. І.М. Волочая зосередила увагу на питанні професійного зростання вчителів Нової української школи та  організації освітнього простору в Вільнотерешківській ЗОШ.

         За підсумками конференції було прийнято слідуючі рекомендації

  • Продовжити  роботу з формування сучасного безпечного гуманного освітнього середовища, орієнтованого на потреби учня в освітньому процесі.
  • Наблизити навчання і виховання кожної дитини до її сутності, конкретних здібностей, майбутньої життєвої траєкторії .
  • Забезпечити якісне формування ключових компетентностей  Нової  української школи.
  • Забезпечити виконання стандартів освіти шляхом покращення матеріально - технічної бази освітніх закладів,    використання нових ІТ –технологій ,  нових мультимедійних засобів, оновлення навчального обладнання та програм .
  • Забезпечити якісну психологічну, соціально-педагогічну допомогу кожній дитині для розкриття її особистісного потенціалу.

Після обговорення питань конференції перейшли до одного з найприємніших моментів серпневої конференції освітян – нагородження кращих педагогічних працівників та колективів за досягнення, особисті внески  та за підсумками підготовки освітнього закладу до нового 2019/2020 навчального року.

Грамотою  Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації була відзначена:

Кобзар Софія Юріївна вчитель англійської мови  Вільнотерешківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. І.М. Волочая

Грамотою відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Новознам’янської сільської ради були відзначені:

Бугаєць Валентина Іванівна директор Новознам’янського навчально-виховного комплексу

Марченко Наталія Михайлівна Директор Вільнотерешківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. І.М. Волочая

Ступак Валентина Анатоліївна методист  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Новознам’янської сільської ради

Крупа Ніна Володимирівна, завідувачка закладу дошкільної освіти «Малятко»

Гудзь Ірина Миколаївна  начальник пришкільного табору відпочинку  з денним перебуванням «Ромашка» Вільнотерешківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. І.М. Волочая

Коваль Ольга Ігорівна  начальник пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням «Джерельце» Майбородівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Також було відзначено молодих вчителів, які вирішили присвятити своє життя дітям, із початком їх трудової діяльності подарунковими сертифікатами від відділу освіти та виконавчого комітету Новознам’янської сільської ради, а саме:

Сташкевича Романа Романовича, вчителя фізичної культури, та Мелешка Ярослава Григоровича, вчителя історії, правознавства, громадянської освіти.

Артисти громади та вокальний гурт «Либідь» Власівського будинку культури дарували заряд позитиву та натхнення.

         Після концерту педагогічні працівники взяли участь у локаціях по профільних напрямах: дошкільна освіта , інформатика та математика, мовознавча та літературна освіта, фізична культура та «Захист вітчизни», історія та суспільні дисципліни та інші.

В цілому плідно попрацювали на конференції  та зарядилися енергією та новими ідеями Тож, бажаємо, шановним освітянам добра, поваги, здоров`я, щастя та благополуччя у новому навчальному році!

 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua