Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

НЕ СПАЛЮВАТИ СМІТТЯ!

Дата: 10.09.2019 15:24
Кількість переглядів: 471

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СІЛ НОВОЗНАМ`ЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ, ПРИЙМІТЬ ЦЕ ДО УВАГИ!

З приходом осені спалювання сухої рослинності, листя вже стало невід'ємним атрибутом діяльності мешканців нашої громади, де під час впорядкування земельних, присадибних ділянок деякі власники садиб спалюють посохлу траву, листя та інше сміття.

По-перше, такі дії призводять до пожежної небезпеки, а по-друге, під час спалювання в повітря потрапляють речовини, які дуже шкідливі для здоров’я людини.

Такі порушення пожежної та екологічної безпеки, відповідно до статті 77-1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», передбачають покарання у вигляді штрафу у розмірі від 170 до 340 грн.

При виявленні випадків незаконного спалювання сміття потрібно повідомляти до Кременчуцького районного відділу поліції за телефоном №102.

Давайте будемо ввічливими як до себе, так і до свого сусіда, адже чисте повітря - запорука нашого з вами здоров’я.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua