Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Дата: 06.12.2019 11:07
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Шановні працівники, ветерани органів місцевого самоврядування, 

депутати місцевих рад!

Щиро вітаємо вас із нашим спільним святом – Днем місцевого самоврядування !

Становлення України як демократичної, соціальної та правової держави неможливе без місцевого самоврядування – дієвої, перевіреної часом форми народовладдя, що врівноважує баланс інтересів держави та територіальних громад.

Сьогодні в Україні триває реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади, відбуваються процеси децентралізації, які покликані сприяти розвитку територій, наповнити місцеве самоврядування реальними повноваженнями та можливостями.

Дякуємо всім, хто дбає про своє громаду, розквіт наших сіл, наполегливою працею утверджує місцеве самоврядування, відстоює інтереси виборців. Слова вдячності також адресуємо ветеранам органів місцевого самоврядування, які зробили чимало для становлення та розвитку самоврядності в громаді.

Переконані, що майбутнє за сильним місцевим самоврядуванням, яке стане надійною основою для подальшої розбудови Української державності, успішного соціально-економічного розвитку територій.

Тож бажаємо всім міцного здоров'я, миру, благополуччя вам і вашим родинам! Нехай і надалі ваші професійні здобутки та активна громадянська позиція сприяють процвітанню нашої рідної землі!

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua