Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА САМОІЗОЛЯЦІЇ ПЕРЕБУВАЄ ПОНАД 600 ЛЮДЕЙ

Дата: 24.03.2020 11:10
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

З кожним днем кількість полтавців на самоізоляції збільшується, адже щодня з-за кордону прибувають потяги, літаки та автобуси з українцями.

Станом на сьогодні, на самоізоляції в області знаходяться 604 людини. На даний момент очікують прибуття ще близько 30 людей з-за кордону (наразі вони вже прибули до Києва). Про це повідомив голова ПОДА Олег Синєгубов на брифінгу у понеділок, 23 березня.

Додамо, станом на ранок п’ятниці, на території Полтавської області в режимі самоізоляції перебували 453 людини.

Усі, хто прибув до Полтави із-за кордону, написали особисті розписки щодо дотримання вимог самоізоляції. Окрім самоконтролю, полтавців також контролюють сімейні лікарі, які працюють разом з поліцією та лабораторним центром. У разі порушень розписки самоізольованих можуть притягнути до штрафів і позбавлення волі.

Також, обласний Департамент охорони здоров’я склав анкету, яку пропонує заповнити анкету мешканцям Полтавської області, які мають історію подорожі з країн, де розповсюджений коронавірус. Перейти до заповнення анкетиАнкетні дані нададуть сімейному лікарю або у найближчу поліклініку.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua