Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

До уваги виробників с/г продукції

Дата: 31.07.2020 12:48
Кількість переглядів: 199

Фото без опису В області діє «Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року» (далі Програма), що фінансується з обласного бюджету. Учасниками програми можуть бути особисті селянські господарства, фермерські господарства, фізичні особи-підприємці, приватні підприємства.

Порядком використання коштів обласного бюджету на виконання заходів Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року» (затверджено рішенням тридцять першої сесії обласної ради сьомого скликання від 28 лютого 2020 року №1299) (далі Порядок) за приймання документів по окремих напрямках Програми визначено уповноважених осіб виконавчих комітетів сільських, селищних та міських рад. В зв’язку з цим, просимо ознайомитись з Порядком програми та долучитись до її виконання.

Програма, Порядок та форми відомостей осіб, які мають право на отримання фінансової підтримки розміщені на офіційному сайті Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації http://apk.adm-pl.gov.ua/ в розділі «Розвиток села».


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua