Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

З днем визволення сіл нашої громади!

Дата: 25.09.2020 13:23
Кількість переглядів: 206

День визволення України від фашистських загарбників: Що для нас означає ця  дата - новини ZIK.UA

          В перший місяць осені ми традиційно відзначимо одразу кілька важливих дат. Одним із таких є День звільнення нашої громади від фашистських загарбників. В цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани колишнім підпільникам і партизанам, оборонцям та визволителям рідної землі.

        Ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах Великої Вітчизняної війни. Честь та слава доблесним захисникам  Вітчизни!

Дорогі ветерани, спасибі вам за те, що ви, в надзвичайно важкій боротьбі, вистраждали і захистили нашу Свободу. За те, що своїми руками підняли наш край з руїн і що ви нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину!

       Ми пам’ятаємо, що тільки завдяки мужності та стійкості наших дідів й прадідів Україну і Світ врятовано від нацистської чуми. Бажаємо всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в грядущому дні й ніколи не зазнати ні Вам, ні вашим дітям і внукам воєнних лихоліть. Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим!

         Нехай на вулицях нашої громади  завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з Вас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!

Зі святом вас, шановні ветерани та жителі  Новознамянської  громади!


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua