Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новознам'янська громада» (код ЄДРПОУ: 22547012) був реорганізований і увійшов до складу Піщанської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новознам'янська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

гра між командами ФК «Вільтер» та ФК «ЧЕ-КА».

Дата: 07.06.2017 19:21
Кількість переглядів: 506

В неділю 4 червня 2017 року відбулася гра між командами ФК «Вільтер» та ФК «ЧЕ-КА». 

Гра проводилась в два тайми по 45 хв. і 15 хв. перерва.  Команда   ФК «Вільтер»  ( с. Вільна Терешківка, Новознам?янська ОТГ) грала з командою ФК «Че – ка»   (с. Піщане,  Піщанська ОТГ).    Матч закінчився з рахунком 3:3. 

Перший гол забила команда ФК "Вільтер" на 5 хвилині зі штрафного удару забиває Карнаух Дмитро. На 28 хвилині зрівняли рахунок 1:1. На протязі всього матчу була шалена напруга на полі, кожен хотів отримати перемогу, змагалися одні з найкращих команд району. На 61 хвилині ФК "Вільтер" виривається вперед забиває Кривченко Андрій, рахунок стає 2:1. 
На 65 хвилині ФК" Че - Ка" забиває гол, рахунок стає 2:2. Та через 4 хвилини ФК "Че - Ка" забиває свій третій гол, та виривається вперед з рахунком 2:3. 

На полі ФК "Вільтер" бореться за перемогу, викладається на всі свої сили. Та, на 82 хвилині забиває гол Букреєв Нікіта.  

Матч закінчився з рахунком 3:3. Дякуємо хлопцям за перемогу, нічия це дуже гарний результат, всі отримали величезну кількість емоцій. 

Звичайно не можна не згадати про наших вболівальників. Була величезна підтримка, було дуже багато людей які прийшли підтримати свою команду. Дякуємо вам! 

Фахівець з фізкультури та спорту   відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту                                                 В.А. Ступак


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua